Всички Апартаменти

btn-scroll

Бутикови апартаменти

Концепцията Бутикови апартаменти на Sea Garden Apartments се състои от апартаменти с една спалня обзаведени и декорирани с много стил и вкус, напълно съобразени с вашите очаквания и нужди.  Всеки апартамент е обзаведен в уникален стил и цвят с морска тематика. Максимално удобство за вас и за цялото семейство, напълно оборудвана кухня, луксозна баня, уютна спалня. Просторната тераса ви дава допълнителна наслада, пясъчен плаж на 100м. , магазините и заведенията в непосредствена близост ще направят почивката ви още по-комфортна и предпочитана.

Апартаменти с една спалня

Ново обзаведени и уютни апартаменти с напълно оборудвана кухня и голяма спалня, прекрасна тераса и луксозна баня. Апартаментите с една спалня са с площ от 65 кв. и са напълно подходящи за вашето семейство. Разположени на 20 м. от най-хубавия пясъчен плаж в Поморие и на 5 мин. пеша от центъра на града апартаментите са предпочитани от семейства с деца и влюбени двойки.

Делукс апартаменти

Апартаменти Делукс са луксозно обзаведени и декорирани с вкус. Концепцията Делукс на Sea Garden Apartments включва апартаменти с частичен морски изглед, разположени на 20 м. от плаж със ситен пясък и апартаменти разположени на 100 м. от брега на морето с включено в цената почистване и смяна на  бельо, както и зареждане на минибар и кафе. Насладете се на слънчева тераса, където можете да изпиете своето кафе и да се наслаждавате на слънчевите лъчи. Делукс апартаменти се предлагат с напълно оборудвана кухня с максимални удобства за вас и за цялото семейство.

Апартамент с две спални

Насладете се на повече пространство в нашите апартаменти с напълно оборудвана кухня, всекидневна и две спални, прекрасно обзаведени за максимално удобство и релакс. Разположени в непосредствена близост до Санаториума за калолечение и на 100 м. от плажа ще се чувствате обгрижени и близо до всичко необходимо за приятна почивка и същевременно  далече от шума на централните улици и заведения.

Sea View Апартамент

Прекрасно обзаведен апартамент с гледка към морето на 20м. от плаж с фин пясък. Напълно оборудвана кухня за максимално удобство,  голяма спалня, просторна тераса. Ще се насладите на тишината , уюта и близостта както до плажа , така и до центъра на Поморие. По всяко време може да се възползвате от многобройните заведения и ресторанти, магазини и супермаркети в близост.